Ilmoituksen tiedot:

Sijainti:
Uusimaa, Kirkkonummi
Lisätty:
24.4.2018
Vanhenee:
23.06.2018
Vinkkipalkkio:
Ei luvattua vinkkipalkkiota

Ilmoituksen selite

Viikonlopun 20.–22.4.2018 aikana Kirkkonummen keskustan alueella on tapahtunut kaksi asuttuun asuntoon kohdistunutta törkeä varkaus -rikosta. Ilmi tulleissa rikoksissa asuntoihin on tunkeuduttu luvatta ja asunnoista on anastettu omaisuutta.

Liittyen edellä mainittuihin rikoksiin, poliisi pyytää yleisöltä havaintoja Kirkkonummen keskustan alueelta viime viikonlopun ajalta tämän tiedotteen liitekuvassa esiintyvästä BMW -merkkisestä henkilöautosta. Auto on väriltään musta/tumma ja se on ns. farmarimalli. Asiaan enemmän vihkiytyneet voivat tunnistaa auton olevan korimallia E46 Touring, eli se on vuosimalliltaan ajalta 1998-2005. Autossa on ulkomaalaiset, mahdollisesti virolaiset rekisterikilvet.

Havaintoja autosta voit antaa poliisille sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.espoo@poliisi.fi tai puhelimitse poliisilaitoksen vihjepuhelimeen 0295 413 031.

Vastaavien rikosten estämiseksi poliisi muistuttaa ihmisiä siitä, että kotoa poistuttaessa on monien muiden muistettavien asioiden ohella syytä muistaa varmistua siitä, että asunnon kaikki ovet ja ikkunat tulevat suljetuiksi ja lukituiksi. Öiseen aikaan on syytä pitää asunnon ovet aina lukittuina.

Ilmoittajan tiedot

Ilmoittaja:
Poliisin tiedote
Puhelin:
Vinkkipalkkio: Ei luvattua vinkkipalkkiota