Ilmoituksen tiedot:

Sijainti:
Uusimaa,
Lisätty:
18.4.2018
Vanhenee:
17.06.2018
Vinkkipalkkio:
100€

Ilmoituksen selite

Pääkaupunkiseudulla (mahdollisesti myös muualla) liikkuu ”italialaisen” näköinen mieshenkilö todennäköisesti vuokratulla valkoisella ww golf-tyyppisellä ajoneuvolla. Hän pysäyttää ihmisiä ja kysyy ensin ajo-ohjeita johonkin, esimerkiksi lentokentälle. Sen jälkeen hän antaa lahjaksi muutaman esittelyvaatteen kiitokseksi avusta. Hän kertoo olevansa Emporio Armanin myyntipäällikkö ja antaa vakuudeksi käyntikortin joka on tekaistu. Tarina muuttuu ja hän kertoo kuinka on hukannut rahansa ja tarjoaa myyntiin ”armanin” pikkutakkia jonka arvo on 2400 €. Hän pyytää ensin 600 euroa mutta tinkii siitä huomattavasti koska kertoo ehdottomasti tarvitsevansa käteistä. Se, kuten myös lahjatuotteet, ovat kuitenkin piraattituotteita.

Kyseinen henkilö on erittäin vakuuttava ja asiansa osaava. Huijaus on erittäin ammattitaitoinen ja hiottu Emporion muovikasseja myöten.

Tarjoan vihjepalkkiota sellaisesta tiedosta jolla em. huijari saadaan kiinni ja poliisin haltuun. Likkumistiedot ja auton rekisterinumero ovat erittäin tärkeitä.

Ilmoittajan tiedot

Ilmoittaja:
Erik
Vinkkipalkkio: 100€
tiedosta jonka avulla kyseinen henkilö saadaan kiinni.