Ilmoituksen tiedot:

Sijainti:
, Koko Suomi
Lisätty:
21.4.2018
Vanhenee:
20.06.2018
Vinkkipalkkio:

Ilmoituksen selite

Vaikka toiminta on vasta alussa niin haluamme kehittää palvelua ja etsimme tubettajaa joka haluaisi tehdä mielenkiintoisista  tapauksista ja niiden taustoista youtube sarjaa.

Jos sinua kiinnostaa ja pystyt liikkumaan koko Suomen alueella (miksei kauemmaksikin) tai jos tiedät jonkun niin vinkkaa hänelle meistä.

Tässä voi olla loistava tilaisuus nousta uudeksi tubetähdeksi tai kenties kiillottaa jo olemassa olevaa!

Jos kiinnostus heräsi niin postia osoitteeseen info@vinkkipalkkio.fi

Mutta jos mä olisin sä niin laittaisin youtube pätkän jossa kerrot miksi juuri sinä olisit oikea henkilö.

Lisätty 26.4.2018

Onneksi olkoon että olet päässyt tänne asti! Hämmentävän moni asiasta kysellyt ei ole käynyt ollenkaan sivuillamme ja pitäisi olla ihan perusjuttuja että työtä mitä haetaan hieman tutkitaan ja mihin on päänsä laittamassa, lieneekö ollut jotain aktiivimallin aiheuttamia juttuja että laitetaan samalla kaavalla jokapaikkaan hakuja?

Nekin jotka ovat päässeet hieman pidemmälle ovat olleet jokseenkin hämmennyksissä ja kaikenlisäksi näitä kaverin puolesta ja äiskä/iskä /naapuri kysyy tapauksia mukana joten laitetaan nyt vielä tarkemmin, tämän jälkeen jos jotain kysyt niin todennäköisesti et ole meille oikea henkilö. Älä kysy mitä me annamme sinulle vaan kerro sinä mitä sinä voit antaa meille.

Olemme melko varmoja että jos meidän ilmoitus ei ole ensimmäinen niin ainakin ensimmäisiä jossa etsitään sometähteä joten ihan vakinaisia ilmoitusmalleja ei ole.

Emme etsi:

Kivaa kaveria kenen kanssa hengailla, 9-17 tyyppiä, ajokortitonta, paljon mun liksa on  tyyppiä, mä haluun tän ja tän verran tunti tyyppiä, lukutaidotonta, asioiden sisäistämistaidotonta, yleensäkkin henkilöä joka ei ole omatoiminen ja ymmärrä mikä on pelin henki.

Mitä me voimme tarjota?

Aloittavalle henkilölle näkyvyyttä somessa ja tiukan aihealueen, senkin lupaamme että alku on varmasti hitonmoista siirapissa tarpomista ja epäuskossa rypemistä mutta uskomme että määrätietoisella työllä on nimesi kirjoitettava historiaan. (tavalla ta toisella) Mainostaminen ja brändääminen on tiukkaa yhteistyötä mutta kaikkien osapuolien kovalla työllä nimesi voi olla kohta tunnettu.

Mitä sinulta pitää löytyä?

-18 vee ikää (min)

-Ajokortti (pelkkä mopokortti ei riitä)

-Pelit ja vehkeet omasta puolesta, siis kamera ja tietokone

-Taitoa käyttää edellisiä

-Taito, kyky ja halua olla erilaisten ihmisten kanssa tekemisissä

-Huikea halu menestyä ja olla vähintään paras

Kyseessä ei ole työsuhde jossa maksetaan jokin tuntipalkka, jos sinulla ei ole uskoa omaan tekemiseen niin paljoa ettet voisi tienata esim omalla tubekanavalla niin miksi edes aloitat? Tai mitä jos sarja onkin vain meidän nimellä ja se alkaa tuottamaan hyvin niin kauan menee että ns. starana alat vaatimaan osuutta tuotoista?(jos olisit tuntipalkalla)  Totuuden nimissä mekään emme tiedä tienaako tällä kukaan ja jos tienaa niin koska mutta yleensä hyvillä jutuilla on tapana muuttua myös tulonlähteeksi.

Kiitos jos jaksoit lukea ja ennenkaikkea sisäistää asian loppuun asti, kysyttävää?

Ilmoittajan tiedot

Ilmoittaja:
Vinkkipalkkio Oy
Vinkkipalkkio: