Ilmoitus

5,00 

Lisää tuote ostoskoriin, tehdäksi ilmoituksen. Tuotteen kuvauksesta löydät tarkemmat ohjeet

Osasto:

Kuvaus

Toiminnalliset ehdot

  1. Ilmoitus on voimassa 60 vrk jättöpäivästä
  2. Asiasta tietävä voi lähettää viestin ilmoituksen jättäjälle, jonka jälkeen henkilöt voivat jatkaa asiaa keskenään parhaaksi katsomallaan tavalla
  3. ilmoitukseen voi lisätä kuvan
  4. ilmoituksen hinta on 5 euroa / kpl

Ohjeet ilmoituksen jättöön

  1. Valitse kategoria, johon ilmoitus parhaiten kuuluu. Jos et löydä oikeaa kategoriaa ilmoitukselle, niin laita se muut-otsikon alle.
  2. Kerro selkeästi, mistä on kyse ja tapahtumapaikka sekä aika mahdollisimman tarkkaan.
  3. Kaikki kuvat ja tarkentavat tiedot auttavat. Huomioithan että jos päätät julkaista rikoksesta epäillyn kuvan, niin saatat syyllistyä kunnianloukkaukseen, jos kuvassa oleva henkilö ei olekaan syyllistynyt ko. tekoon.
  4. Voit luvata palkkion vihjeistä, muista että sitoudut myös maksamaan tämän palkkion. On myös syytä muistaa, etteivät kaikki välttämättä ole rehellisesti liikkeellä tai annettu vihje ei ole hyödyllinen. Tästä syystä maksu kannattaa aina tehdä vasta, kun vihje on varmistettu. Kun viranomainen maksaa tai välittää vinkkipalkkion niin se on verovapaata tuloa: Tuloverolaki 92 b §. Palkkion maksu poliisin välityksellä voi olla usein järkevääkin, silloin myös palkkion saaja voi jäädä anonyymiksi niin halutessaan ja näin lisäät mahdollisuuksia vihjeiden saamiseksi.
  5. Kaikki vihjailut tai kiertoilmaukset omankäden oikeuteen tai mihin tahansa hyvän tavan tai lain vastaiseen toimintaan ovat kiellettyjä. Näiden lisäksi Rekisteriseloste-linkki palvelun käyttö otsikon alle, samoin Tietosuojalauseke. Materiaalit tulee asiakkaalta. Lisätään yhteystiedot footeriin.
  6. Ole asiallinen.